In Kei Boulderhal kun je ook met groepen van meer dan vijf personen komen boulderen. Wij verzorgen lessen en (bedrijfs)trainingen aangepast aan de wens van de groep. Wij hebben ook vergader- en horecaruimte. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 4 personen. Groepen plannen wij bij voorkeur in op rustige momenten en buiten openingstijden zodat onze vaste sporters geen hinder ondervinden.

Kinderfeestjes zijn bij ons niet mogelijk.

Meer informatie of reserveren? Mail naar de desbetreffende locatie. Vermeld hierbij graag de groepssamenstelling.

Video boulderuitje Contentleaders
Aanbod groepen

Kei Boulderuitje

Kei Boulderuitje
Samen naar de top! Bij Kei Boulderhal los je samen met anderen door fysieke inspanning (boulder)problemen op. Wij geven groepen een boulder introductie waarna je samen aan de slag kan, op je eigen niveau. Je bent ongeveer 1 uur bezig waarna je in onze bar nog even de tips en tricks van die ene boulderroute kunt bespreken. De kans is groot dat we je daarna weer een keer terugzien omdat je die ene route wilt proberen die de vorige keer niet lukte. Boulderen is verslavend!

Een boulderuitje is mogelijk vanaf 5 personen. Het uitje kost 17,50 euro per persoon. De data en tijden waarop het uitje plaats kan vinden zijn in overleg. Wij openen onze deuren voor groepen graag buiten de openingstijden. Wat neem je mee? Sportkleding en schone binnensportschoenen. Eventueel kunnen er klimschoenen gehuurd worden.

Kei Boulder Bedrijfstraining

Tijdens de boulder bedrijfstraining wordt samen uitgepuzzeld hoe de top het beste bereikt kan worden. Samenwerken en communicatie spelen hierbij een belangrijke rol.
Onder begeleiding van een ervaren trainer is jouw team 1,5 uur op een sportieve manier bezig met teambuilding. In overleg met de trainer kunnen er ook specifieke onderwerpen behandeld worden.
De kosten voor de training bedragen 35 euro per persoon met een minimum van 6 personen.

In onze bar is het mogelijk om ontvangst met koffie en taart te regelen of een borrel achteraf. Dineren is bij ons niet mogelijk, maar wij verwijzen je graag door naar één van de hotspots van Amersfoort.

Bedrijfstrainingen organiseren wij het liefst buiten openingstijden.

Tijdsvakken groepen

Kei Wagenwerkplaats
Ma, di, woe, vrij: Tussen 08:00 en 15:00, van 17:00-18:00 of van 18:00 tot 19:00
Don: Tussen 08:00 en 15:00.
Za: Van 10:30 tot 11:30 of tussen 18:00 en 21:00.
Zo: Geen groepen.

Kei De Hoef
Di, woe, don, vrij: Tussen 8:00 en 19:00